U bevindt zich hier: Acties en evenementen  

ACTIES EN EVENEMENTEN
 

Lentecarrousel van Kiwanis Zandhoven tvv Merlijn!


 35 jaar Merlijn!
 

HOKUS POKUS TOVERDOOS

Eenduidig communiceren met de buitenwereld vormt voor mensen met een beperking vaak een groot probleem. Dat maakt het voor hun omgeving niet altijd makkelijk om aan hun wensen en behoeften tegemoet te komen en hen op een efficiënte manier te helpen.

Dit boek stelt een werkwijze voor om de basisicommunicatie bij kinderen met een complex meervoudige beperking te versterken. Ze is door auteurs samengesteld, uitgebreid gebruikt en getoetst. Deze publicatie is dan ook in de eerste plaats een praktijkboek met makkelijk te realiseren ideeën en met kant-en-klaar toepasbare activiteiten. De bijgevoegde dvd bevat voorbeeldfilmpjes waarop getoond wordt hoe therapiesessies in hun werk gaan.

Niet alleen logopedisten en andere deskundigen in voorzieningen voor kinderen met een ernstig tot diep verstandelijke beperking, maar ook ouders, onthaalmoeders en begeleiders in crèches vinden er een schat aan ideeën in om spelenderwijs basiscommunicatie te stimuleren.

Wendy de Bruyn, Annick Engelen, Lisa Leonard en Martine Van Dorst zijn logopedisten bij het Medisch Pedagogisch Kinderdagverblijf Merlijn in Deurne-Antwerpen, dat gespecialiseerd is in de begeleiding van jonge kinderen met een ernstig meervoudige beperking en jonge kinderen met een autismesepectrumstoornis.

Dit boek bestaande uit 97 blz., in vierkleurendruk, geïllustreerd met DVD wordt verkocht voor 34 euro.
U kan dit in Merlijn zelf aanschaffen, na telefonische afspraak: 03/218 99 60 of u bestelt via deze website (+ 4 euro verpakkings- en verzendingskosten). U ontvangt het boek nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Rekeningnummer Merlijn: 402-9137711-17


 
 

Om dit ideeënboek voor basiscommunicatie te bestellen, volstaat het om een mailtje te sturen naar info@mpimerlijn met als onderwerp 'bestelling boek'.
U geeft uw adres op en het aantal te bestellen exemplaren. Vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen, sturen we u het gevraagde op.