U bevindt zich hier: Info ouders Formulieren  
 INFO OUDERS
Kalender
Activiteiten
Menu
Brochures
Groepsafspraken
Formulieren
Klasfoto's

FORMULIEREN

Afwezigheidsattest kinderen

Voor een afwezigheid van meer dan 2 dagen is steeds een doktersattest vereist.
Indien uw kind 1, maximum 2 dagen afwezig is wegens ziekte kan u dit staven met dit afwezigheidsattest [33 KB] .


Toelating medicatie

Graag geven wij nog even de gebruikelijke afspraken mee omtrent medicatietoediening in Merlijn. Dit moet steeds schriftelijk aan de groepsbegeleiding meegedeeld worden, ook wanneer het gaat om wijzigingen in medicatie die dagelijks toegediend wordt. Indien het extra medicatie betreft, willen we vragen om bijgevoegd strookje [58 KB] in te vullen en af te geven aan de groepsbegeleiding. We denken hierbij aan bvb antibiotica, neus-, oor-, of oogdruppels, hoestsiroop, aerosols…

Mogen we u er ook nog even aan herinneren dat er zo min mogelijk medicatie binnen Merlijn gegeven wordt, als een bepaald medicijn bvb 3x per dag moet gegeven worden, dient u het ’s morgens en ’s avonds thuis te geven, en zal de juf van de klas het ‘s middags toedienen. Enkel wanneer uw kindje 4x van een bepaald medicijn moet krijgen, zullen wij dit 2x hier geven. Dezelfde regel is van toepassing voor aerosols.

Medicatie waarvan niet op papier staat wanneer en hoeveel er moet gegeven worden, zal niet toegediend worden.

Ook nog even meegeven dat zieke kinderen (koorts, braken, diarree, algemeen onwel zijn) best thuis gehouden worden tot de klachten verdwenen zijn.